Privacy Policy
1. Sharing data
AntiLand never shares you data with third parties.
2. Storing data
AntiLand stores only the data it needs to function properly. All the messages are self-destructing.
Anonymous Messages
AntiLand pēc noklusējuma glabā 50 pēdējās ziņas katrā čatā, lai jūs varētu piekļūt šīm ziņām no jebkuras savas ierīces jebkurā laikā. Iezīmēto, publisko un reģionālo grupu čatu dibinātājiem ir iespēja glabāt vairāk ziņu savos čatos. Ziņas tiek glabātas anonīmi ierobežotu laiku. Pēc tam tās tiek automātiski dzēstas. Katra kopīgotā ziņa tiek nosūtīta ar nejauši ģenerētu sūtītāja identifikatoru, bez jebkādiem personīgiem sūtītāja datiem, piemēram, tālruņa numuru, atrašanās vietu vai e-pastu.
Plūsma
Faili, ko kopīgojat populāros grupu tērzēšanas sarakstos, var parādīties Plūsmā — vietā, kur cilvēki atrod citus, ar ko tērzēt. Jūsu privātās sarunas viens pret vienu nekad netiek rādītas Plūsmā. Jūs kontrolējat situāciju: jebkurā laikā vietnes iestatījumos varat izslēgt Plūsmas rādīšanu visām savām fotogrāfijām vai noņemt atsevišķas fotogrāfijas. Viss, kas tiek rādīts Plūsmā, neatkarīgi no tā popularitātes, tiek automātiski dzēsts 30 dienu laikā.
Contacts
If you want to flirt or confess anonymously with your personal contacts, you should sync your contacts list.
We do not save, store or send your contacts to third parties. Your contacts are stored on your personal devices only.
Your phone number
When register your account, you opt to set up a password recovery phone number. This number will only be used to send you a password recovery code, if you forget it.
3. Deleting data
Accounts
If you would like to delete your account, press Settings -> Privacy -> Delete Account. Then Log out. If you do not access your account within 30 days after that, it will be automatically deleted and you will never be able to access your chats again.
Message self-destruction
Visi privātie ziņojumi AntiLand lietotnē ir pašiznīcinoši. Mēs glabājam tikai pēdējos 50 ziņojumus katrā privātajā čatā katrā ierīcē ierobežotu laiku. Ziņojumi tiek glabāti ierobežotu laiku, kas nepieciešams saziņai, un pēc tam tiek dzēsti uz visiem laikiem gan no serveriem, gan ierīcēm.
Faili, ko kopīgojat populāros grupu tērzēšanas sarakstos, kurus to veidotāji nav izslēguši no šīs funkcijas, var tikt parādīti jūsu draugu un sekotāju personalizētajās plūsmās. Faili, ko kopīgojat ļoti populāros grupu tērzēšanas sarakstos, kurus to veidotāji vai lietotnes moderatori nav izslēguši no šīs funkcijas, var tikt ieteikti lietotāju, kurus nepazīstat, personalizētajās plūsmās. Jūs varat atteikties no savu failu pieejamības personalizētajās plūsmās, pielāgojot iestatījumus mūsu vietnē. Faili, kas kopīgoti šādās grupu tērzēšanas sarakstos, var tikt rādīti personalizētajās plūsmās līdz 30 dienām.