Gizlilik Politikası
1. Veri paylaşımı
AntiLand, sizi üçüncü şahıslarla asla paylaşmaz.
2. Veri depolama
AntiLand yalnızca düzgün çalışması için gereken verileri depolar. Tüm mesajlar kendiliğinden zamanla yok olur.
İsimsiz Mesajlar
AntiLand varsayılan olarak her sohbet için son 50 mesajı saklar, böylece bu mesajlara istediğiniz zaman herhangi bir cihazdan erişebilirsiniz. Öne çıkan, halka açık ve bölgesel grup sohbeti kurucularının sohbetlerinde daha fazla mesaj saklama seçeneği vardır. Mesajlar sınırlı bir süre için anonim olarak saklanır. Sonra otomatik olarak silinirler. Paylaşılan her mesaj, gönderenin telefon numarası, konumu veya e-postası gibi kişisel verileri olmadan, rastgele üretilmiş bir gönderen tanımlayıcısı ile gönderilir.
Akış
Popüler grup sohbetlerinde paylaştığınız dosyalar, insanların sohbet edecek başkalarını keşfettiği bir yer olan Akış'ta görünebilir. Özel bire bir sohbetleriniz asla Akış'ta gösterilmez. Kontrol sizde: Akış'ta öne çıkarılmayı tüm fotoğraflarınız için kapatabilir veya tek tek fotoğrafları istediğiniz zaman web sitesindeki Ayarlar'dan kaldırabilirsiniz. Akış'ta gösterilen her şey, ne kadar popüler olursa olsun, 30 gün içinde otomatik olarak silinir.
İletişim
Kişisel rehberinizle anonim olarak flört veya itiraf etmek isterseniz, kişiler listenizi senkronize etmeniz gerekir.
Kişilerinizi üçüncü taraflara kaydetmemekteyiz, depolamıyor veya göndermiyoruz. Kişileriniz yalnızca kişisel cihazlarınızda saklanır.
Telefon numaran
Hesabınızı kaydettirirken bir şifre kurtarma telefon numarası kurmayı tercih etmelisiniz. Bu numara, yalnızca unutursanız, size bir şifre kurtarma kodu göndermek için kullanılacaktır.
3. Veri silme
Hesaplar
Hesabınızı silmek isterseniz, Ayarlar -> Gizlilik -> Hesabı Sil düğmesine basın. Ardından çıkış yapın. Bundan sonraki 30 gün içinde hesabınıza erişmezseniz otomatik olarak silinir ve sohbetinize asla bir daha erişemiyorsunuz.
Kendini imha mesajı
AntiLand uygulamasındaki tüm özel mesajlar kendiliğinden yok olur. Her özel sohbet için cihaz başına sadece son 50 mesajı sınırlı bir süre için saklarız. Mesajlar, iletişim için gerekli olan sınırlı bir süre boyunca saklanır ve ardından hem sunuculardan hem de cihazlardan sonsuza dek silinir.
Popüler grup sohbetlerinde paylaştığınız ve kurucuları tarafından bu özellikten hariç tutulmamış dosyalar, arkadaşlarınızın ve takipçilerinizin kişiselleştirilmiş akışlarında gösterilebilir. Kurucuları veya uygulama moderatörleri tarafından bu özellikten hariç tutulmamış çok popüler grup sohbetlerinde paylaştığınız dosyalar, tanımadığınız kullanıcıların kişiselleştirilmiş akışlarında önerilebilir. Ayarlarınızı web sitemizden düzenleyerek dosyalarınızın kişiselleştirilmiş akışlarda kullanılmasını devre dışı bırakabilirsiniz. Bu tür grup sohbetlerinde paylaşılan dosyalar, kişiselleştirilmiş akışlarda 30 güne kadar öne çıkarılabilir.